Stoys Anı Defteri Nedir? Bizi Arayın

Anı Defteri Nedir?

Kişilerin başından geçen olayları veya yalnızca kişinin kendisini değil toplumu etkileyen olaylar karşısında düşündüklerini ya da hissettiklerini kaleme aldıkları yazı türüne anı; bu yazıların toplandığı esere anı defteri denir.

Anı Defterimizi Uğur Okulları öğrencileri, öğretmenleri ve okul müdürleri kullanabilecektir. Ayrıca ziyaretçi olarak da herkese duygu ve düşüncelerini paylaşma imkanı sağlayacaktır.

Anı Defteri'nin İşleyişi:

- anidefteri.ugurokullari.k12.tr adresine giriş yaptıktan sonra Anı Yaz/Giriş Yap butonuna tıklayıp STOYS kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilir, STOYS hesabınız yoksa da Ziyaretçi olarak kayıt olup sisteme giriş yapmanız gerekmektedir.
- Ardından size özel yönetim panelinden "Anı Ekle" butonu ile duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
- Göndermiş olduğunuz "Anılarınızı" yönetim panelindeki anılarım sayfasından takip edebilirsiniz.
- Onaylanan anılarınız anidefteri.ugurokullari.k12.tr adresinde yayına girecektir. İstenen özellikler dışında anı gönderimi yaparsanız anılarınız onaylanmayacak ve yayına alınmayacaktır.

Anı Defteri Yönergesi:

• Yazıyı yazan kişinin “Ad- Soyad- Kurum adı” bilgileri ile tarih yazılmalıdır.
  • Anı yazan kişi yazım, noktalama kurallarına dikkat etmeli ve anlatım bozukluğu yapmamaya özen göstermelidir.
  • Anı yazısı en fazla 1000 karakterden oluşmalıdır.
  • Başka bir milleti, ırkı, soyu ya da kişiyi küçük düşürücü veya rencide edici söz ya da ifade kullanılmamalıdır. Argo, küfür, hakaret içerikli hiçbir söyleme yer verilmemelidir.
  • Anı yazısı, mutlaka yazıyı yazan kişiye ait olmalıdır.